VUČIĆ IMA PETLJU! Vladimir Mirončikov objašnjava zašto bokseri podržavaju predsednika Srbije

Novosti online 30. 03. 2022. u 20:54

BOKS je u Srbiji i definitivno ponovo u modi. Prošle godine imali smo sjajno organizovano Svetsko prvenstvo u olimpijskom boksu, koje je probilo sve rekorde po gledanosti u svetu. Srbija je posle 26 godina osvojila medalju a o srpskim bokserima priča se gotovo svakodnevno.

Foto: Printskrin Instagram/buducnostsrbijeav

Bokserski savez Srbije svojim radim je zaslužio i podršku države, a reprezentativci su na drugoj strani i zvanično podržali predsednika Aleksandra Vučića, u njegovoj novoj kandidaturi za predsednika Srbije.

Celokupna reprezentacija, muška i ženska potpisali su i zvanično podršku Vučiču. Mirončikov, Ametović, Memić, Nina Radovanović, Jelena Zekić i ostali seniorski reprezentativci tako su na jasan način pokazali za koga su, istakavši da nemaju šta da kriju.

- Ovo je došlo spontano, pre nekog vremena okupili smo se na pripremama i rekao sam im, devojke, momci ajmo da damo podršku Vučiću. Čovek je za ovih nekoliko godina sa svojim timom toliko toga dobrog uradio za srpski narod i našu državu. On ima petlju. I sa oduševljenjem su svi prihvatili. Obavestili smo o tome Nenada Borovčanina i organizovali potpise. Zaista jedva čekamo nedelju i izbore. Dolaze još bolji dani za srpski sport i srpski svet - istakao je bronzani sa SP Vladimir Mirončikov.

BONUS VIDEO - TRUBAČI ZA VUČIĆA: Sjajan doček u punoj hali "Čair"

 
Pogledajte više