SLOVACI NAPRED! Pavel Surovi pozvao sve da glasaju za Aleksandra Vučića

Novosti onlajn

30. 03. 2022. u 15:20

JEDINA aktivna politička stranka slovačke nacionalne manjine u Srbiji - Slovaci napred! jednoglasno je donela odluku i pozvala sve pripadnike ove nacionalne manjine u Srbiji da 3. aprila izađu na izbore i podrže predsedničkog kandidata Aleksandra Vučića, kao i njegovu republičku listu Aleksandar Vučić - Zajedno možemo sve, ocenjujući da je on kao iskusni državnik, opravdano zaslužio to mesto svojim radom, požrtvovanošću za zemlju, ali prevashodno infrastrukturnim ulaganjima u slovačku zajednicu u Bačkoj, Banatu i Sremu gde Slovaci, kao svoji na svome, žive već 300 godina u zajedništvu sa većinskim srpskim narodom i ostalim nacionalnim manjinama.

Slovaci napred

Dovoljno je samo pogledati  Kisač, slovačko prigradsko naselje nadomak Novog Sada, gde je zahvaljujući predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i njegovoj viziji u okviru projekta Srbija 2025, kao i gradonačelniku Novog Sada Milošu Vučeviću, investirano u kanalizacionu mrežu 1,4 milijardi dinara. Izgrađen je put koji spaja Kisač i Futog, a treba da započnu i radovi na putu Kisač-Tankosićevo-Stepanovićevo. 

Kada pogledamo dve najveće opštine Bački Petrovac i Kovačicu, ali i mnoga manja slovačka mesta, mnogo toga je urađeno, što je velika zasluga prevashodno predsednika Srbije Aleksandra Vučića i Srpske napredne stranke koja brine o slovačkoj bratskoj zajednici. 

Aleksandar Vučić je svojim svakodnevnim radom, energijom i požrtvovanjem za Srbiju zaslužio da opet bude predsednik Srbije i da vodi državu u novim okolnostima. Država nije igračka! Srbiji je potreban mir, stabilnost i kontinuitet. 

Vučić je svojom vizijom jake i moderne Srbije, započetim reformama, uvođenjem reda u javne finansije, izgradnjom novih autoputeva, brze pruge i pre svega zalaganjem za izgradnju međunarodnog ugleda Srbiji, uspeo da vrati Srbiju na velika vrata. 

Koliko god je opozicija pokušavala da unosi razdore u nacionalne zajednice, da pravi podele, da mržnjom pridobije poene, potpiruje vatru, pokušavajući predstaviti sebe kao nekoga ko brine o Vojvodini, Slovaci nemojte nasedati na to, jer je to jedna velika zabluda i laž! 

Iza Aleksandra Vučića i Srpske napredne stranke dela govore koliko je investirano u Vojvodinu i pomognuto svim nacionalnim zajednicama koje žive u Srbiji za poboljšanje životnog standarda.

Pogledajte više