BRIGA O SVAKOM ČOVEKU: Kisić Tepavčević, Joksimović i Marjanović razgovarali sa članovima Gradske organizacije slepih

Novosti onlajn

14. 03. 2022. u 18:39

DARIJA Kisić Tepavčević, Nemanja Joksimović, Radoslav Marjanović, zajedno sa kandidatima sa liste “Aleksandar Vučić-Zajedno možemo sve” Aleksandrom Mirkovićem i Nemanjom Joksimovićem, razgovarali su sa članovima udruženja Gradske organizacije slepih i tom prilikom naveli da je u središtu politike Srpske napredne stranke briga o svakom čoveku.

Foto: SNS

Prema rečima Darije Kisić Tepavčević svakodnevna komunikacija sa građanima je najvažnija, da slušamo njihove probleme i potrebe i da činimo njihov život lakšim.
Marjanović se zahvalio na podršci koju pružaju odgovornoj politici Aleksandra Vučića, koja  Srbiju i Beograd vode napred.

Da bi se napredak Srbije nastavio neophodni su nam mir i stabilnost, da to očuvamo moramo biti jedinstveni u podršci predsedniku Aleksandru Vučiću, koji je jedini garant mira i stabilnosti u ovom trenutku, naglasio je Aleksandar Mirković. 

Nemanja Joksimović smatra da smo postigli izuzetne rezultate zajedno sa građanima, a zahvaljujući činjenici da imamo snažno rukovodstvo koje sluša svoje građane, da bi nastavili tim putem potrebno je da 3.aprila podržimo Aleksandra Vučića za predsedničkog kandidata, ali i listu “Aleksandar Vučić-Zjedno možemo sve”, zaključio je Joksimović.

Pogledajte više