PREDSEDNIK SE HITNO OBRATIO NA INSTAGRAMU: Situacija u Evropi i svetu je sve teža, Srbija će zaštititi interese svog naroda i zemlje! (VIDEO)

Novosti online 02. 03. 2022. u 11:08

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić obratio se građanima na Instagramu.

Foto: Printskrin Instagram/buducnostsrbijeav

- Poštovani građani Srbije, situacija u Evropi i svetu, a zbog sukoba u Ukrajini je sve teža. Ona je teža iz časa u čas. Upravo zbog toga i u skladu sa tim rukovodstvo Republike Srbije preduzima sve neophodne mere da bi građanima naše zemlje obezbedili normalan život. Mi ćemo političke izazove, verujem zajednički i ujedinjeno, uspeti da savladamo, ali ekonomski izazovi su sve teži i sve veći. I zato reagujemo i na najveće cene u istoriji i uglja, i struje i gasa i svih sirovina. Dramatično rastu cene i ostalih prehrambenih proizvoda. Zato je važno da preduzimamo mere i sa tim merama upoznaćemo vas u najkraćem mogućem roku - večeras ili sutra. Bitno je da bez panike reagujemo i ja sam uveren da ćemo sačuvati i stabilnost i mir i dobar život za naše građane - naveo je predsednik u video-snimku.  

- Situacija u Evropi i svetu je sve teža, Srbija će zaštititi interese svog naroda i zemlje! - napisano je u opisu videa. 

Pogledajte više