SRAMNO! Goran Marković i Vladeta Janković hoće da sklone spomenik Stefanu Nemanji (VIDEO)

Novosti online 30. 01. 2022. u 21:15 >> 09:27

U emisiji "Utisak nedelje" kod Olje Bećković gostovali su Goran Marković, koji je pretio predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću streljanjem, i kandidat Dragana Đilasa za gradonačelnika Beograda, Vladeta Janković.

Foto: Printskrin

Marković je rekao da bi spomenik Stefanu Nemanji premestio u Marinkovu baru, dok je Janković uz podsmeh rekao da je "ta statua kičasta".

PLANOVI OPOZICIJE: Izbori svaka tri meseca 

Goran Marković predložio je u emisiji, ako Đilasovi pobede u Beogradu pa se ne snađu na vlasti, da se smeni ta vlast i da se organizuju izbori na svaka tri meseca.

JANKOVIĆ: Ne znam da vodim Beograd

Kandidat Dragana Đilasa za gradonačelnika Beograda, Vladeta Janković, u emisji "Utisak nedelje" kod Olje Bećković  rekao je da je potpuno nekompetentan za vođenje Beograda.

- Nemam iskustva, nemam stručnog znanja, ja sam profesor književnosti. Otkud ja znam kako se popravlja kanalizacija i sipa so - rekao je Vladeta Janković.

NAROD: Vladeta Janković uvredio ljude iz Marinkove bare

Goran Marković je posprdno govorio o Marinkovoj Bari kao mestu gde treba premestiti spomenik Stefanu Nemanji, na šta se janković smejao, a gledalac reagovao na sramnu izjavu budućeg kandidata za gradonačelnika:

Pogledajte više