"JA SAM UBEĐEN DA JE VUČIĆ RAZOČARAN": Orlić duhovito odgovorio na reči Dragana Đilasa (VIDEO)

Novosti online

30. 08. 2021. u 15:00

ČLAN Predsedništva SNS Vladimir Orlić danas je održao konferenciju za medije na kojoj je govorio o planovima stranke za naredne izbore, ali i napada delova opozicije na predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović

Orlić je prokomentarisao reči Dragana Đilasa, koji je rekao da ne želi da razgovara sa Vučićem, i duhovito je istakao kako je predsednik sigurno razočaran takvom odlukom.

- Da, rekao je Dragan Đilas da neće da razgovara ni sa kim iz SNS, iz naše delegacije, a pogotovo neće da razgovara sa Vučićem. Evo, ja sam ubeđen da je predsednik Vučić strašno razočaran i da ga je to posebno dogodilo, i praktično dotuklo, jer Aleksandar Vučić danas sigurno nije imao veću želju nego da se vidi i razgovara sa Draganom Đilasom i Vukom Jeremićem - rekao je Orlić.

On je rekao da je predsednik sigurno teško prihvatio te reči, i da se Dragan Đilas i Vuk Jeremić mogu nadati nečemu samo od stranaca.

- Alternativa tome da se očekuje nešto od sopstvenog naroda, potpuno vam je jasno da od toga nema ništa. Ti ljudi dobro znaju koliku podršku imaju, koliko je ona velika i jaka, i zato i rade sve ovo što rade. A da neće da vide Aleksandra Vučića, sigurno su ga teško potresli - zaključio je Orlić.

Pogledajte više