NAPADI NA DECU SU POTVRDA BOLESNIH UMOVA: Gradonačelnik Kraljeva oštro osudio napad na predsednika Vučića i njegovu porodicu

G.Ć.

27. 08. 2021. u 17:04

GRADONAČELNIK Kraljeva dr Predrag Terzić najoštrije je osudio još jedan u nizu neljudskih napada na predsednika Srbije Aleksandra Vučića i njegovu decu koji je osvanuo na društvenoj mreži Tviter.

Foto: G. Šljivić

- Ubeđen sam da nijedan čovek, koji se možda i ne slaže sa onim šta drugi čovek radi, ni u ludilu ne bi pomislio, a kamoli javno obznanio pretnje njegovim potomcima. Ali, ovde se, očigledno, ne radi o ljudima. Monstruozne pretnje i zverski napadi mržnje i to spram dece, samo su, nažalost, potvrda bolesnih umova koji nisu u stanju da se uhvate u koštac sa, bar po godinama, sebi ravnima – napisao je dr Terzić na svom „Fejsbuk“ profilu.

Prvi čovek Kraljeva dodaje i da „jednakosti tu, zapravo, i nema, inače bi se izazvalo na „megdan“, razgovor ili sučeljavanje mišljenja, a ne bi se kukavički u pomoć za kletvu prizivao Bog, koji je ništa drugo do ljubav”.

- Vi koji se krijete iza lažnih imena i naloga na društvenim mrežama, što svako malo udarate gde najviše boli, pokušavate da urušite temelje Srbije rušeći njenog predsednika, sejete mržnju i zlo, zaustavite se dok ne bude kasno i ono što upućujete drugima se ne vrati vama kao bumerang. Iznesite kvalitete, ne kletve i klevete.

Pogledajte više