NAJVEĆI DOPRINOS KAO GRADONAČELNIK: Šapić o potencijalnoj kandidaturi u Beogradu

V. N.

27. 07. 2021. u 21:10

POTPREDSEDNIK Srpske napredne stranke Aleksandar Šapić kaže da će javnost blagovremeno biti obaveštena ko će biti kandidat te stranke za gradonačelnika Beograda, a da će on o svojoj eventualnoj kandidaturi odlučiti neposredno pred izbore, i dodaje da na tom mestu može najviše da doprinese.

Foto Tanjug

Šapić je rekao da će to zavisiti od procene ko će moći da napravi najbolji rezultat i u koga Beograđani, kako kaže, imaju najveće poverenje.

- Ja tu objektivno najviše mogu da doprinesem, ali moramo da vidimo da li neko može da da više od mene. Moramo da pokušamo da dođemo do čoveka koji će uspeti da napravi najbolji rezultat i u koga će Beograđani imati najveće poverenje. Ukoliko to bude bio neko drugi, ja ću iza njega stati - rekao je Šapić za TV Prva.

On je rekao da je u prethodnom periodu obilazio odbore SNS kako bi se upoznao sa članovima, a na pitanje da li je reč o kampanji, Šapić je odgovorio da su ljudi koji se ozbiljno bave politikom konstantno u kampanji.

Navodeći da kampanja ima negativan prizvuk u Srbiji, on je rekao da ništa nije negativno kada se sa ljudima razgovara, kada se čuje njihovo mišljenje i kada se proverava na kakav odjek nailazi ono što se radi.

Pogledajte više