NOVI INCIDENT NA KIM: Srbinu Albanci ponovo izbušili gume

D. Z.

10. 07. 2021. u 12:14

VUKSANU Gojkoviću iz okoline Kline koji pomaže Dragici Gašić povratnici u Đakovici, Albanci iz ovog grada danas su ponovo izbušili gume na automobilu.

Foto: D. Z.

Prema rečima Milenka Jovanovića predsednika Privremenog organa Đakovice incidet se dogodio u subotu oko pola dvanaest kada su na automobilu Gojovića parkiranom nedaleko od zgrade u kojoj se nalazi stan Dragice Gašić izbušili dve gume.

- Incident se dogodio bukvalno pred očima pripadnika (tzv.) kosovske policije koji obezbeđuju zgradu u kojoj se nalazi Dragicin stan. Iako ih je znajući šta može da se dogodi, Vuksan molio da parkira auto na parkingu predviđenom za policijska vozila, to mu nisu dozvolili, tako da su mu bukvalno pred policajcima izbušene dve gume na autu - ističe Jovanović dok Vuksan u izjavi Novostima ističe da ga ni ovim incidentom neće obeshrabriti da nastavi da pomaže ovoj povratnici.

- Nisu me uašili, opet ću da dođem ja kući imam četiri gume sa bandašem ali ći sledeći put da ponesem sve gume - ističe Gojko za Novosti i dodaje da je o incidentu obavestio policiju kao i da je to drugi slučaj sa oštećenjem guma koji mu se dogodio u poslednja tri dana.

Pogledajte više