VUČIĆ U KRAGUJEVCU NA PRIKAZU NAORUŽANJA: Ovo pripada našem narodu (FOTO)

Novosti online 28. 06. 2021. u 13:13

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić prisutvuje taktičko - tehničkom zboru u Kragujevcu.

Foto: Printscreen/Pink

Predsednik Srbije komentarisao je prikazanu vojnu opremu. Vučić je po dolasku poželeo svim prisutnima srećan rad.

Predsednik je pozdravio mnogobrojne građane koji su se okupili da ga dočekaju i obećao im je 

- Radimo obilaznicu oko Kragujevca. Najskuplja kanalizacija će biti u Kragujevcu. Iseljavaćemo toplanu iz centra grada. Dovodićemo nove fabrike odnosno goriva i energente koji će da rade. Ne postoji stvar u koju u Kragujevcu u narednom periodu nećemo da uložimo i koju vi nećete moći da vidite - rekao je predsednik građanima.

Zatim je predsednik pozvao građane da priđu i vide "Pancir".

- Hajde narode, ovo je vaše oružje - rekao je predsednik građanima.

Predsednik je za helikopter Mi - 35 izjavio da je pravo čudo.

- Veliko hvala Ministarstvu odbrane, Vojsci Srbije, hvala Vama vladiko što ste došli ovde, ovo pripada našem narodu. Najsrećniji sam kada vidim ovu našu decu i sve naše ljude da mogu da uđu u Mi - 35. Ovaj mi-35 helikopter izgleda zlokobno , ali je naš.

- I Pancir mogu da vide, sve mogu da vide, treba ovo češće da radimo.

- Mnogo toga dobijamo do januara, februara i marta sledeće godine čime će vojska biti dvostruko snažnija nego danas. Zamislite sve ovo što ste videli pa puta dva.

Predsednik Vučić prisustvovaće danas prikazu sredstava naoružanja i vojne opreme iz domaće odbrambene industrije u Spomen parku "Šumarice" u Kragujevcu.

- U Kragujevcu je danas poseban dan. Od jutra su u toku pripreme za, najveći do sada, taktičko-tehnički zbor, gde će svi građani imati prilike da vide najbolje što ima naša vojska. - objavio je ministar odbrane Nebojša Stefanović.

Pogledajte više