NAPREDAK SRBIJE JE ŠAMAR ZA DEO OPOZICIJE: Brnabić o izjavama čelnika Stranke slobode i pravde

Tanjug 24. 06. 2021. u 21:18

- ONI će sigurno izgubiti, pa i ako krenu fizički da nas likvidiraju, a oni samo nek prete i mrze i to pokazuje njihovu jačinu i to kakvi su - rekla je premijerka Ana Brnabić.

Foto: Tanjug

- Da se mi bavimo nekim stvarima koje su važne za građane, njima na čast i sve uvrede na naš račun, na račun naših porodica. Mi i dalje radimo, to im je najveća kazna - rekla je Brnabić odgovarajući poslaniku JS Draganu Markoviću Palmi koji je komentarisao izjave čelnika Stranke slobode i pravde.

Premijerka je navela da su se ti predstavnici opozicije u poslednjih nedelju dana osilili u pretnjama, govorili da će padati glave, da će da hapse, zabranjuju, a neki novinari koji, kaže, govore da su ugledni, pričaju kako će da "nas stavljaju u logore".

- Šta ćete kada ljudi nemaju ideje i program, kada nemaju šta da ponude građanima osim pretnji i uvreda - rekla je Brnabić.

Ministarka pravde Maja Popović je komentarisala Markovićeve tvrdnje, rekavši da će tužilaštvo raditi svoj posao, da krvoprolića, koje su pojedini najavljivali, neće biti i da će država zaustaviti takav trend.

Kako kaže, biće sankcionisani svi koji nastupaju sa takvim rečnikom, dodajući da je zbog lažnih vesti ugrožena i sigurnost određenim ljudima.

Pogledajte više