NOVA FAZA LUDILA: Zapadna mržnja prema Rusima postala je veća od pobede protiv nacista

Srđan MIŠLjENOVIĆ

04. 05. 2022. u 10:12

Koliko daleko idu zapadnjaci u omalovažavanju srpskih i ostalih žrtava nacista, dokaz je bilo obeležavanje Dana sećanja na žrtve genocida u NDH - logoru smrti Jasenovac i njegovom najvećem stratištu Donjoj Gradini

Novosti

ZAPAD na čelu sa Nemačkom, Britanijom i SAD, i ostalom natovskom bulumentom, u mržnji prema Rusiji i svemu ruskom, a zbog ratnih dešavanja u Ukrajini, uvodi veoma opasnu praksu koja se ogleda u minimiziranju žrtava nacističkih zločina.

Sve ovo zapadnjaci rade vešto, pokušavajući da izjednače fašizam i delovanja Rusije u Ukrajini, a što je nepojmljivo svakom normalnom čoveku. Osim u NATO centrali. Dok se za Nemačku ovo može i donekle razumeti, jer je došlo idealno vreme da još jednom pokušaju da "operu" ruke od Hitlera, nacista, fašista, čudno je kako su Amerikanci i Englezi prešli u tu fazu ludila da im je mržnja prema Rusima postala veća od pobede protiv nacista.

Preko noći su zaboravljeni Normandija, Berlin, Aušvic, Jasenovac... Izbrisano je stradanje 26 miliona Rusa i zaboravljeno ukupno 60 miliona žrtava u borbi protiv najveće pošasti 20. veka - Hitlerove Nemačke. Žrtve nacističke Nemačke su danas postale žrtve bez imena.

Koliko daleko idu zapadnjaci u omalovažavanju srpskih i ostalih žrtava nacista, dokaz je bilo obeležavanje Dana sećanja na žrtve genocida u NDH - logoru smrti Jasenovac i njegovom najvećem stratištu Donjoj Gradini. Zbog toga što je u Gradinu došao ruski ambasador u BiH Igor Kalabuhov odbili su da dođu ambasadori zapadnih zemalja. Odlukom da se ne pojave na mestu gde je na najstrašniji način ubijeno 700.000 Srba, Jevreja i Roma, među kojima i 20.000 dece, Evropa je "pljunula" na sve koje su u Drugom svetskom ratu podneli žrtvu kako bi se slomila Hitlerova osovina zla.

U koliko pogrešnom smeru ide Zapad, pokazuje i potez italijanskog ambasadora u Hrvatskoj koji je odao počast žrtvama koncentracionog logora Jasenovac i izrazio solidarnost sa hrvatskim narodom?! Kao prepisano iz rubrike "verovali ili ne"!

Pogledajte više