PO MERI GEJ PINGVINA: Zamena teza postala je opasno oružje u rukama “osvešćenih“ modernista

GORAN ČVOROVIĆ

31. 08. 2021. u 10:48

Ulaz u takav vrli svet budućnosti gde ćemo svi biti pod elektronskom kontrolom koštaće sedam evra

Novosti

MANTRA o pingvinima gejevima ogledna je farma za stvaranje novog sveta. Nema ničeg lošeg u tome da se i njima da poneko jaje na čuvanje, ali primetno je da su u idiličnim storijama od Holandije do Australije po pravilu bolji roditelji od pingvina heteroseksualaca. Znam mnoge obične mame i tate koji svoje "pingvinčiće" ne ostavljaju bez nadzora da bi se kupali na plaži.

Osvešćeni roditelji koji u belom svetu svoje bespolno dete istovremeno oblače u suknje i pantalone takođe se pojavljuju kao etalon budućnosti. Sasvim je u redu, i poželjno, čak, da se u radničkim kantinama uvedu vegetarijanski i vegan meni. Nije u redu da se u ime toga potpuno izbaci meso. Zamena teza postala je opasno oružje u rukama modernista koji čovečanstvo žele da oslobode ograničavajućih efekata prošlosti.

Uskoro bi orvelovski čuvari savesti iz senke tako mogli da ukinu prave kućne ljubimce, jer je životinjama mesto u prirodi, pa da propišu čuvanje samo elektronskih. Mobilni telefon zvoni uvek u tačno vreme kada treba da se nahrane aplikacijom.

Već na internetu prodaju virtualne majice poznate marke koju "obučete" da biste se slikom pohvalili prijateljima preko društvenih mreža! Jeftinije su i ekološke, jer ne zagađuju okolinu pravom proizvodnjom. Ko danas uopšte izlazi napolje da se druži? Ulaz u takav vrli svet budućnosti gde ćemo svi biti pod elektronskom kontrolom koštaće sedam evra.

Kada posle buđenja iz ledenog sna u koji je uronjen da bi svedočio o napretku sveta Volt Dizni jednom bude ponovo ugledao svetlo dana i u njemu aseksualna bića s elektronskim psima koja vegetiraju hraneći se pilulama, zasigurno će pomisliti da se probudio u futurističkom crtanom filmu nekog svog nadarenog i ćaknutog kolege.

Pogledajte više