"MAJKO, DOŠAO NAM JE NAŠ PREDSEDNIK" Dejan koji dobija kuću za "Novosti": Vučić opet pokazao da brine o svakom čoveku

D. Kalinić

02. 12. 2023. u 07:00

PREDSEDNIK Srbije, Aleksandar Vučić pre par dana obišao je Dejana Pajovića, koji sa svojom bolesnom majkom živi u selu Mršinci, kako bi video završne radove na izgradnji nove kuće za Dejana. Ovaj projekat pokrenut je na inicijativu predsednika Vučića i gradonačlenika Čačka, Miluna Todorovića. Kako nam je rekao Pajović, ne može da opiše emocije koje su ga obuzele kada je ugledao predsednika.

Foto: Printskrin

- Kako da vam opišem kako sam reagovao? To je za mene doživljaj, da mi dođe predsednik države u moju kuću. Za mene je to stvarno velika stvar, da predsednik obiđe mene i moju majku koja je bolesna i nepokretna – kazao je Pajović za „Novosti“ te dodao da ovako nešto nije mogao ni da zamisli.

Prema rečima našeg sagovornika, život u staroj i trošnoj kući postao je nemoguć, ali je prvi čovek Srbije, zajedno sa gradonačelnikom Čačka odlučio da pomogne i obezbediti novi i lepši život Dejanu i njegovoj majci.

- Sve što sam tražio u životu, a nikada nisam bio alav... Meni je najbitnija bila voda. A naš predsednik i naš gradonačelnik su i započeli tu priču da dobijemo kuću – ističe Dejan.

Kako nam je ispričao susret sa Vučićem je bio opušten, i toliko ga je oduševila prizemnost i skormnost našeg predsednika.

- Verujete mi, ja sam to i smatrao za predsednika, veoma je prijatna osoba za razgovor. Ne mogu da vam opišem rečima kako je on razgovarao sa mnom. Narodni i prost čovek. Ja sam pun emocija i pod velikim sam utiskom zbog predsednikove posete. Nemam prave reči da to objasnim – istakao je naš sagovornik, te za kraj poručio kako je ovim gestom predsednik Srbije još jednom pokazao kako se brine o svemu i svakom čoveku u našoj zemlji.

BONUS VIDEO: VELIKO INTERESOVANjE STRANIH MEDIJA: Predsednik Vučić u Dubaiju govorio za brojne svetske medije

Pogledajte više