BEK LEJKERSA IGRA ODLIČNO U POSLEDNJE VREME: Slabašna odbrana Hoksa bi trebala da mu otvori put ka novoj sjajnoj partiji

V.M.

18. 03. 2024. u 11:15

DANAŠNjE predloge za košarkaše počinjemo sa Ostinom Rivsom čiji Lejkersi u, za njih, veoma bitnom meču, dočekuju Atlanta hokse (3.30).

Foto Profimedia

Ostin Rivs je prošle godine bio pravo otkrovenje NBA lige kada je uz Lebrona i Dejvisa bio ključni igrač Lejkersa koji su dogurali do finala Zapadne konferencije.

Letos je potpisao četvorogodišnji ugovor sa ''jezerdžijama'' i trebalo mu je vremena da se privikne na to što su odbrane protivničkih timova počele da obraćaju više pažnje na njega.

Nije dobro otvorio sezonu, u jednom trenutku je čak i izbačen iz startne petorke, ipak, u ključnom delu sezone je uhvatio zalet i pruža odlične partije.

Na poslednjih sedam utakmica samo jedanput nije prebacio zadatu granicu, a najbolju partiju pružio je protiv Sakramenta kada je ubacio 27 poena.

Večerašnji meč je jako bitan za Lejkerse koji su trenutno deseti na tabeli Zapadne konferencije i potrebna im je serija pobeda kako bi se što bolje pozicionirali pred plej-of.

Rivsa će večeras čuvati Krejči ili Bogdanović, dva igrača koja su znatno sporija od njega, a na to treba dodati i da su umorni jer su sinoć igrali meč sa Klipersima i očekujemo da sjajni bek to iskoristi.

NAŠ TIP: Ostin Rivs +15,5 (kvota 1,85)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Pogledajte više