CRVENO-BELI SE JOŠ UVEK BORE? Aktuelni šampion stvara neku novu hemiju!

M.M.

08. 03. 2023. u 08:07

KOŠARKAŠI Crvene zvezde će u 27. kolu Evrolige ugostiti Anadolu Efes. Utakmica će se igrati u dvorani "Aleksandar Nikolić" sa početkom u 20.30.

aba liga cibona

Nakon pobede nad Megom i osvajanja Kupa Koraća u crveno-belom taboru stvari ne stoje najbolje.

Vezali su izabranici Duška Ivanovića tri poraza, najpre su poraženi od Albe i Bajerna, da bi kasnije doživeli i pravi šok u regionalnom šampionatu. Bolja od njih bila je Cibona rezultatom 85:81.

Protiv "bavaraca" je sve išlo u pravom smeru 35 minuta, međutim, u finišu utakmice crveno-beli su uspeli da "prokockaju" devet poena prednosti i izgube izuzetno bitne bodove.

Tog dana je nekako i ugašena poslednja nada kod navijača i sada su retki oni koji veruju da će se njihov klub naći među najboljih osam ekipa.

Sa druge strane u Zagrebu smo videli verovatno i najlošiju partiju ove sezone. Igra je jednostavno bila ispod svakog nivoa, a ono što najviše bode oči je to što su igrači Crvene zvezde imali 41 šut iza linije 6,75.

Mišljenja navijača su podeljena, jedni tvrde kako je došlo do "zamora materijala", dok su oni drugi mišljenja da se predugo čekao Fakundo Kampaco i da je ekipa tu nekako izgubila ritam.

Argentinac je na evroligaškom debiju protiv Bajerna imao učinak od 16 poena i 7 asistencija, njegov sunarodnik Luka Vildoza je ubacio 18, dok se Nemanja Nedović zaustavio na 15.

Danas na megdan dolazi aktuelni šampion. Vasilije Micić je doživeo povredu i kako stvari stoje, pitanje je hoćemo li ga videti na terenu do kraja sezone.

Glavne uzdanice Ergina Atamana su sada Vil Klajburn i Šejn Larkin koji će morati da stvore neku novu hemiju kako bi pre svega obezbedili plej-of.

Očekuje nas interesantna utakmica, šef stručnog štaba crveno-belih je izjavio da će njegov tim nastaviti da se bori, bez obzira na sve.

Očekujemo veliki broj poena.

NAŠ TIP: +159,5 (kvota 1,91)

Pogledajte više