JUČE SMO PROŠLI! Evo TIP tiketa za nedelju

V.M.

12. 05. 2024. u 08:00

NA jučerašnjem tiketu jedini nas je jedino ''namučio'' Totenhem koji je došao do pobede u završnici meča, a danas ćemo pokušati da na lep način završimo nedelju.

FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović

Dobitni tiket možete videti OVDE, a evo novih predloga.

Četvrtak

16.30 Partizan - Mladost 1 (1,27)

19.30 Bohum - Bajer Leverkuzen X2&|1+&||1+ (1,78)

20.45 Atalanta - Roma |XvX (1,80)

21.00 Nant - Lil 2 (2,00)

Ukupna kvota: 8,14

Partizan je u katastrofalnom ritmu, vezao je šest utakmica bez pobede, ali današnji meč mu je jako bitan, mora da slavi kako bi sačuvao drugo mesto i verujemo da će to učiniti protiv, po kvalitetu igrača, dosta slabijih gostiju iz Lučana.

Verujemo da će se Leverkuzenova serija bez poraza nastaviti, gostuje Bohumu koji kao i ''farmaceuti'' voli da igra na golove, tako da uz duplu šansu dodajemo bar po jedan pogodak u oba poluvremena.

Atalnta i Roma se bore za peto mesto koje vodi u Ligu šampiona, večerašnji susret je jako bitan za obe ekipe, očekujemo veliku borbu i predlažemo iks na poluvremenu ili kraju meča, a samopouzdanje u to nam daje utakmica iz prvog deal sezone kada je bilo 1:1 na ''Olimpiku''.

Lil se bori za direktan plasman u Ligu šampiona, pobedom bi preuzeo treće mesto od Bresta i očekujemo da savlada Nant koji se bori za opstanak, ali dva kola pre kraja ima velikih plus četiri u odnosu na Mec koji je prvi tim ispod crte.

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Pogledajte više