NOVI OBRAČUN MITROVIĆA I KRISTIJANA RONALDA? Al Hilal je osigurao mesto u finalu, red je na Al Nasru da to učini

V.M.

01. 05. 2024. u 11:10

U polufinalu King kupa sastaće se Al Nasr i Al Halidž, meč se igra na ''King Saud univerziti stadionu'' sa početkom u 20 časova.

Foto Profimedia

Al Nasr je preko leta napravio odličnu ekipu, pored Ronalda koji je ranije pojačao ekipu došlo je još dosta fudbalskih zvezda poput Manea, Brozovića i Otavija, ali to nije bilo dovoljno da se konkuriše Al Hilalu u borbi za titulu, dok su u Ligi šampiona doživeli razočaravajuć poraz od Al Aina u četvrtfinalu.

Tim je napravljen da se napadnu svi trofeji, ali do sada su osvojili jedino arapski klupski Kup šampiona, a realno gledano od preostalih takmičenja mogu samo još osvojiti King kup jer im Al Hilal u prventvu beži prevelikih devet bodova uz odigran meč manje.

''Plavi talas'' je juče osigrao svoje mesto u finalu pobedivši Al Itihad (1:0), Aleksandar Mitrović se vratio na teren, a da li ćemo gledati novi obračun njega i Ronalda zavisi od današnjeg duela.

Zanimljivo je da su se Al Nasr i Al Halidž sastali pre par dana u okviru domaćeg prvenstva i izabranici Rubena Kastra su slavili sa 1:0 pogotkom Ejmerika Laporta.

Kvalitet je sigurno na strani Ronalda i družine, a ako uporedimo forme ekipa tu takođe prednost imaju ''vitezovi Najda'' koji su na poslednjih pet utakmica slavili četiri puta, dok gosti ne znaju za trijumf u svim takmičenjima tačno mesec dana.

NAŠ TIP: 1&2-5 (kvota 1,60)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Pogledajte više