"SRCA" IGRAJU SEZONU IZ SNOVA: "Sveci" moraju da smanje sa remijima ako žele da se domognu plej-ofa

O. M. 07. 02. 2024. u 14:11

OVE srede, sa početkom u 20 časova i 45 minuta, u okviru 25. kola škotskog Premijeršipa, devetoplasirani St. Džonson dočekuje trećeplasiranu ekipu Hartsa.

Profimedia

Posle 23 odigrane utakmice Sent Džonson ima skor od pet pobeda, devet remija i devet poraza, a sa 24 boda nalaze se na dva boda od šestog mesta i plasmana u plej-of. Ipak, to može da bude samo privid jer su "sveci" na samo pet bodova od pretposlednjeg Ros kauntija.

Posle tri remija usledila je i pobeda. U poslednjih deset kola Sent Džonson je izgubio samo tri utakmice, osim Seltika i Rendžersa samo je još Kilmarnok uspeo da ih pobedi od početka decembra prošle godine.

Sve u svemu, ne igraju loše, ali moraće više remija da pretvore u pobede ako žele da se "uguraju" u Ligu za prvaka.

S druge strane, Harts odavno nije imao ovako dobru sezonu. Prvi je na tabeli ako se ne računaju odavno odbegli "old firm" rivali Seltik i Rendžers. 

Posle 24 odigrane utakmice imaju 14 pobeda, tri remija i sedam poraza. Imaju čak 12 bodova više od četvrtoplasiranog Kilmarnoka, dok za drugoplasiranim Rendžersom zaostaju 13 bodova pa se može reći da su viđeni da sezonu i završe na trećem mestu.

Posmatrajući sva takmičenja u poslednjih deset utakmica, pobedili su osam puta, uz jedan remi i jedan poraz, a trenutno su u nizu od pet pobeda.

Od kraja septembra izgubili su samo od Rendžersa (tri puta), Seltika i Aberdina po jednom i takva forma jasno govori ko je favoritu u večerašnjem susretu.

NAŠ TIP: 2 (kvota 2,05)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Pogledajte više