OBRAČUN BIVŠIH BUNDESLIGAŠA: ''Crveni đavoli'' su osvojili samo jedan bod u poslednjih devet kola!

V.M.

26. 01. 2024. u 09:45

NA otvaranju 19. kola popularne Cvajte imaćemo obračun bivših prvoligaša u kojem će Kajzerslautern dočekati Šalke. Meč se igra na ''Fric Valter stadionu'' sa početkom u 18.30.

Foto: Profimedia

Oba tima su po povratku sa pauze doživeli poraze i tako nastavili sa slabim partijama koje su pružali u prvom delu sezone. Kajzerslautern je poražen od Sankt Paulija, dok je od Šalkea bolji bio Hambur (po 0:2).

Večerašnji rivali su imali veliki broj gol šansi na tim utakmicama, ali realizacija im je bila na veoma niskom nivou, što je domaćinu bio veliki problem krajem prvog dela sezone i na poslednjih pet mečeva je postigao samo tri gola.

Ono što muči oba tima je veoma loša defanzivna igra, Šalke je loptu vadio čak 37 puta do sada, dok je Kajzerslautern još gori jer je to radio u 38 navrata.

Ovaj susret se može okaraterisati kao derbi donjeg doma jer se oba tima nalaze nadomak zone ispadanja i poraz na ovom meču ih može ''ugurati'' u nju.

Kajzerslautern se nalazi u katastrofalnoj formi, na poslednjih devet ligaških utakmica je osvojio samo jedan bod i zbog toga blagu prednost na večerašnjem duelu dajemo Šalkeu koji je u dosta boljem ritmu (sedam poena na minule četiri utakmice).

NAŠ TIP: X2 (kvota 1,55)

POGLEDAJTE SPECIJAL KLADIONIČARSKIH PRIČA

Pogledajte više