ŠTA MOGU "OŠTRICE" ČETVRTOLIGAŠU? Šefild junajted se pomirio sa sudbinom u Premijer ligi, Kup je šansa da sačuvaju obraz

O. M. 06. 01. 2024. u 10:56

JEDAN od zanimljivijih duela trećeg kola FA Kupa igra se od 16 časova na Pristfild stadionu gde domaći Džilingem dočekuje Šefild junajted.

Foto: EPA

Džilsi su deseti na tabeli Lige dva sa dva boda zaostatka za mestom koje vodi u plej-of. U prvom kolu Kupa su kao gosti eliminisali šestoligaša Hereford, a u drugom su iznenadili ekipu iz Lige jedan Čarlton.

Čini se da se Šefild junajted pomirio sa sudbinom i već se polako priprema za Čempionšip naredne sezone.

U prošlom kolu je izgubio od Mančester sitija sa 2:0. Rodri je postigao prvi gol u 14. minutu, a Alvarez drugi u 61. minutu. Šampion se nije mnogo trudio jer je ionako sa pola snage stigao do ove pobede.

Poslednju pobedu "oštrice" su ostvarile protiv Brentforda 1:0 početkom decembra, a osim tog trijumfa ostvarili su još samo jedan, protiv Vulverhamptona. Ovo će im biti doba prilika da ostvare prvu pobedu u gostima ove sezone, jer su van svog Bramal lejna osvojili samo dva boda, remijima protiv Brajtona i Aston vile koju su tako sprečili da se domogne liderke pozicije u Premijer ligi.

NAŠ PREDLOG: 2&0-3 (kvota 2,28)

POGLEDAJTE POSLEDNjU EPIZODU EMISIJE "KLADIONIČARSKE PRIČE"
 

Pogledajte više