OBA TIMA TRAŽE IZLAZ IZ KRIZE: Domaćin je tvrd orah pred svojim navijačima

V.M.

25. 12. 2023. u 09:10

U okviru 17. kola druge turske lige, Manisa će ugostiti Sanliurfaspor (12.00).

Foto Profimedia

Današnji rivali ne igraju dobro u poslednje vreme i i nalaze se u dosta slabim formama. Ostvarili su samo po jednu pobedu na poslednjih pet mečeva, s tim što je u tom periodu gost sakupio četiri boda, dok je domaćin bio nešto bolji sa pet.

Manisa je trenutno izvan zone ispadanja i zauzima 14. mesto na tabeli, a novajlija je na 16. mestu sa tri osvojena poena manje od današnjeg rivala.

Generalno gledano, Manisa je ove sezone pokazala da je tvrd orah pred svojim navijačima, izgubila je samo dve od osam utakmica kod kuće, ali često nije uspevala da slomi otpor protivnika pa je ostvarila isto toliko pobeda uz četiri odigrana remija.

Sa druge strane, zanimljivo je da Sanliurfaspor igra bolje na strani nego kod kuće i devet od svojih 15 bodova je osvojio na strani.

Novajliji je cilj da opstane u drugom rangu turskog fudbala i danas ima priliku da remijem ili pobedom utekne iz zone ispadanja.

Ovi timovi nisu napadački raspoloženi ove sezone, domaćin je dao 19 pogodaka, a gost samo 10 i zbog toga očekujemo nešto tvrđu utakmicu na ''Mumin Ozkasap stadionu''.

NAŠ TIP: |0-1&||0-2 (kvota 1,80)

POGLEDAJTE TREĆU EPIZODU EMISIJE "KLADIONIČARSKE PRIČE"

Pogledajte više