MOŽE LI RAZIGRANI SRBIN DA ZAUSTAVI BETIS? Andalužani ne znaju za poraz na poslednjih 13 utakmica u svim takmičenjima!

V.M.

30. 11. 2023. u 09:53

U okviru petog kola Lige Evrope, fudbaleri Betisa će pokušati da se održe na prvom mestu grupe ''C'' kada budu gostovali Sparti iz Praga (18.45).

Foto: Profimedia

Gosti su drugo najjače evropsko takmičenje započeli porazom, ali nakon toga su uhvatili zalet i ostvarili tri vezana trijumfa koja su im trenutno dovoljna za prvo mesto u grupi ''C''.

Imaju dva boda više od Rendžersa, kao i pet u odnosu na Spartu, tako da im je i remi dovoljan kako bi osigurali igranje u nokaut fazu, ali sigurno će ići na pobedu jer žele da ostanu na čelu grupe koje garantuje direktan plasman u osminu finala.

Betis je za vikend ostvario novu pobedu savladavši Las Palmas sa 1:0 i tako je nastavio svoj fantastičan niz od 13 utakmica bez poraza u svim takmičenjima. 

Tu seriju je započeo krajem septembra i za vreme nje je ostvario osam pobeda uz pet odigranih remija.

Sa druge strane, Sparta se nalazi u teškoj situaciji jer može igrati u drugoj fazi Lige Evrope, a može se desiti i da ostane bez Evrope na proleće.

Zaostaje tri boda za drugoplasiranim Rendžersom, dok ima samo poen više od poslednjeplasiranog Arisa iz Limasola, tako da nas očekuje veoma zanimljiva završnica u grupi ''C''.

Češki velikan je dobro otvorio takmičenje, trijumfom nad Arisom, ali nakon toga je osvojio samo jedan bod u naredna tri meča.

Odličnu sezonu u redovima domaćina igra srpski fudbaler Veljko Birmančević koji je odigrao 21 meč na kojem je postigao osam pogodaka i podelio šest asistencija.

Sparta je za vikend savladala Zlin sa 2:0 i tako sačuvala prvo mesto na tabeli češkog prvenstva.

Na prvom duelu večerašnjih rivala na ''Benito Viljamarinu'' Betis je slavio sa 2:1 posle preokreta, a mi verujemo da će ponovo oba tima zatresti mrežu.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: GG (kvota 1,60)

Pogledajte više