DOMAĆIN IGRA PO ČUDNOM OBRASCU: "Pevci" iz Belfasta su u negativnoj seriji

O. M. 13. 11. 2023. u 11:24

GLENTORAN gostuje Kolrejnu u poslednjoj utakmici 16. kola Premijeršipa severne Irske. Meč je na programu od 20 časova i 45 minuta na stadionu "Šougraunds".

Profimedia

Kolrejn je trenutno 6. na tabeli sa 23 boda posle 15 kola. Ove sezone imaju čudne nizove od po dve utakmice sa istim rezultatom. Pre pobede u prethodnom kolu zabeležili su dva poraza, a pre toga spojili dve pobede i to tako traje od početka sezone, s tim što imaju i jedan par uzastopnih remija s početka sezone.

U proseku pada više od tri gola na njihovim utakmicama, a većina dolaze u igri "oba tima daju gol". Tako je bilo na pet od sedam utakmica na "Šougraundsu".

Glentoran ima bod više od današnjeg domaćina i nalazi se poziciju iznad na tabeli. Tri sezone uzastopno završavaju na trećem mestu. Vezali su dva poraza i tri meča bez pobede u svim takmičenjima. 

Šest od osam utakmica završeno je sa više od dva i po gola, a u poslednjih osam utakmica prosečno je padalo 3,13 golova po utakmici.

U prošloj sezoni Kolrejn i Glentoran su igrali 2:2 na ovom stadionu.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 3+ (kvota 1,70)

Pogledajte više