IBERIJSKI DERBI NA LUZU: Ranjeni orlovi traže prve bodove u Ligi šampiona

O. M. 24. 10. 2023. u 12:28

U trećem kolu grupne faze Lige šampiona, Benfika dočekuje Real Sosijedad. Utakmica je na programu u utorak od 21 čas na stadionu Da Luz.

Profimedia

Benfika je u poslednjem meču Lige šampiona izgubila od Intera u gostima sa 1:0. Posle dva odigrana kola, orlovi zauzimaju poslednju poziciju na tabeli, bez osvojenog boda.

Benfika je pre poraza od Intera izgubila i od Salcburga na svom terenu sa 2:0. U portugalskoj ligi trenutno zauzimaju drugu poziciju sa 21 osvojenim bodom, jednim manje od prvoplasiranog Sportinga. U prethodnih šest takmičarskih utakmica zabeležili su četiri pobede i dva poraza.

Hendikep za Benfiku je što će do kraja oktobra, a možda i početkom novembra biti bez pomoći Anhela di Marije i Aleksandera Ba.

Sosijedad je u prva dva kola osvojio četiri boda, pobedivši Salcburg sa 2:0 i odigravši neodlučeno sa Interom 1:1. U španskoj La ligi zauzimaju šesto mesto sa 18 bodova.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 3+ (kvota 2,00)

Pogledajte više