MORSKI KONJIĆI MELJU SVE PRED SOBOM: Areco još nema pobedu kod kuće

O. M. 09. 10. 2023. u 11:05

ČEZENA gostuje Arecu u sedmom kolu grupe B italijanske Serije C. Utakmcia se igra na Gradskom stadionu u Arecu od 20 časova i 45 minuta.

FOTO: Profimedia

Gosti su u neverovatnoj formi. Vezali su pet pobeda uz nestvarnu gol-razliku kada je reč o trećem razredu italijanskog fudbala od 19:4. U tom periodu s njima može da se poredi samo lider na tabeli, ekipa Sasari Toresa koja takođe ima pet pobeda, ali gol-razliku 9:0. 

Na ukupnoj tabeli Čezena je treća sa 15 bodova, šest manje od Toresa uz utakmicu manje.

Areco je deseti sa osam bodova, ali "rosoblui" još nemaju pobedu kod kuće. posle uvodnog poraza dva puta su igrali nerešeno. iako ne osvajaju bodove, karakteristično za ovu ekipu je da na svakoj utakmici postižu bar po jedan gol. Tačnije, na sve tri kod kuće su postigli po jedan, a na sva tri gostovanja po dva puta su tresli mreže protivnika.

Imajući u vidu kako u poslednje vreme igra Čezena, nameće se tip "2&GG" na ovom meču. Ako vam je ovo previše rizično i "obični" GG "plaća" solidnih 1,78

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 2&GG (kvota 3,20)

Pogledajte više