ČUKA NAPRAVILA ROKADU NA KLUPI: Novajlija se dobro snalazi u eliti

V.M.

18. 08. 2023. u 16:36 >> 16:36

NA otvaranju četvrtog kola srpske Superlige, IMT će dočekati Čukarički (18.00).

FOTO: M. Vukadinović

Domaćin je na svom debiju u Superligi izgubio od Spartaka u Subotici (2:1), ali nakon toga je ostvario dva solidna rezultata i sada je osmi na tabeli. Prvo je na ''Krovu'' podelio bodove sa Voždovcem (2:2), a u prošlom kolu je došao i do prve pobede savladavši Novi Pazar (4:3).

''Traktoristi'' su za sada pokazali otvorenu, napadačku igru, a posebno se istakao najveći biser kluba sedamnaestogodišnji Miloš Luković koji je postigao tri pogotka za sada.

Što se tiče gosta, on je preko nedelje napravio veliku promenu. Klub je napustio trener Dušan Kerkez sa kojim je tim beležio velike uspehe prošle sezone (plasman u Evropu i finale Kupa Srbije), a umesto njega kormilo je preuzeo Igor Matić kojem će prvi pomoćnici biti Milan Lešnjak i Slobodan Dinčić.

Čukarički je sezonu otvorio sa dve pobede protiv imenjaka (Radnički) iz Niša i Kragujevca, ali savršen skor mu je proteklog vikenda prekinuo Javor koji je sa Banovog brda odneo bod (2:2).

Matić je najavio da će njegova četa igrati ofanzivan fudbal, a ako na to dodamo otvoren fudbal IMT-a, golovi ne bi trebali da izostanu.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: GG (kvota 1,65)

Pogledajte više