SUDAR NEPORAŽENIH EKIPA: Nekadašnji šampion Evrope dočekuje viceprvaka Danske

O. M. 10. 08. 2023. u 13:20 >> 13:20

FUDBALERI bukureštanskog FCSB (nekadašnje Steaue) dočekuju na stadionu "Trijumfalna kapija", koji je dom ragbi reprezentacije Rumunije, ekipu Nordšelanda.

Foto Profimedia

Utakmica se igra od 20.30 po srpskom vremenu. Za nas je ovaj dvomeč značajan jer pobednik u plej-ofu čeka boljeg iz duela u kome se sastaju Partizan i Sabah iz Bakua.

FCSB je kvalifikacije za Ligu konferencija počeo tesnom pobedom od 1:0 protiv bugarskog CSKA 1948 na gostovanju u Sofiji. U revanšu su pobedili na svom terenu sa 3:2 i tako potvrdili plasman u treće kolo ovog takmičenja.

U rumunskom prvenstvu FCSB trenutno drži prvo mesto na tabeli sa maksimalnim učinkom posle četiri odigrana kola. U nedelju su pobedili CFR Kluž sa 1:0 u derbiju Lige 1 na svom terenu, golom Andree Kompanja sa bele tačke, što je bila dobra uvertira za predstojeći okršaj sa Nordšelandom.

FCSB je ove sezone odigrao šest utakmica u svim takmičenjima i zabeležio isto toliko pobeda, pa bi se reklo da se danskoj ekipi ne piše dobro, ali i Nordšeland je nanizao tri pobede u domaćoj ligi, a na evropsku scenu nije izlazio do sada.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: GG&3+ (kvota 2,25)

Pogledajte više