"URAGAN" BEŽI SA DNA: "Crveno-crni" su u odličnoj formi

O. M. 23. 06. 2023. u 13:28

URAKAN dočekuje Njuels old bojse u 21. kolu Profesionalne lige Argentine. Utakmica je na programu u subotu od ponoći na stadionu Tomas Adolfo Duc u Buenos Ajresu.

Foto: Profimedia

U poslednjem kolu najjačeg argentinskog takmičenja, Urakan je izgubio na gostovanju od Himnasije La Plata sa 1:0. Urakan je bio ravnopravan protivnik sve do 90. minuta kada je pao jedini gol na utakmici.

Trenutno zauzima 26. mesto na tabeli sa 18 bodova, samo jednim više od poslednjeplasiranog Arsenal Sarandija. U poslednjih devet utakmica u svim takmičenjima nisu upisali nijednu pobedu, uz četiri remija i pet poraza. Poslednji trijumf ostvarili su upravo protiv Sarandija krajem aprila kada je bilo 2:1, iako je Sarandi vodio sa 1:0.

Treneru Sebastijanu Batalji nedostaje Fernando Tobio, koji je propustio nekoliko prethodnih utakmica zbog povreda, a neće biti spreman ni za ovaj meč. Osim njega, van protokola će biti i Valentin Burgoa.

Njuels je u poslednjem kolu odigrao nerešeno na svom terenu protiv Union Santa Fea 1:1. Postigli su, doduše, dva pogotka, ali je jedan odlukom VAR-a poništen.

Trenutno zauzimaju 12. mesto na tabeli sa 28 bodova, jedan iza Argentinos juniorsa i mesta koje vodi u kvalifikacije za grupnu fazu Kopa Sudamerikane. U poslednjih deset kola doživeli su samo jedan poraz, na gostovanju Lanusu pre mesec dana.

Fabijan Anhel, Pablo Perez, Marko Kampanjaro i Fransisko Gonzales neće biti dostupni za naredni meč zbog povreda. 

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: X2&0-3 (kvota 1,60)

Pogledajte više