GOSTI IGRAJU U NALETIMA: Drogeda se muči na svom terenu

O. M. 23. 06. 2023. u 11:36

DANDALK gostuje Drogedi u 21. kolu irske Premijer divizije. Utakmica će se odigrati na Vivers parku u Drogedi u petak od 20.45.

Profimedia

Gosti su peti na tabeli sa 32 boda iz 20 utakmica, dok je domaći tim dve pozicije niže sa devet bodova manje.

Drogeda je u poslednje vreme u solidnoj formi sa tri pobede u poslednjih pet utakmica i samo dva tima su u boljoj formi od njih, to su Sent Patrik i Kork siti.

Pet od poslednjih šest njihovih utakmica otišlo je u 3+, a četiri su došla "oba tima daju gol". Drogeda je sačuvala mrežu u samo četiri utakmice ove sezone, a samo dva kluba imaju manje od toga. Muče se kod kuće gde su osvojili samo 11 bodova, po čemu je lošiji samo Dablin sa pet.

Dandalk je u poslednjih deset kola ostvario šest pobeda i to tako što igra u serijama. Četiri pobede, pa četiri utakmice bez trijumfa pa dve pobede. Ako se taj trend nastavi treba očekivati pobedu "belih" u Drogedi.

Poslednjih pet međusobnih duela ovih ekipa u Drogedi završeno je nečijom pobedom od 1:0, tri puta se radovao Dandalk, a dva puta domaći tim. Ipak, važnija je statistika golova u poslednjih nekoliko kola ove sezone a sudeći prema njoj, biće više golova danas.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG:  GG (kvota 1,75)

Pogledajte više