''VUČICA'' GOSTUJE BOLONJI: Ne zna se ko je u goroj formi

V.M.

14. 05. 2023. u 12:20

ČETA Tijaga mote ugostiće Romu od 18 časova.

FOTO: Tanjug/AP

Obračun trenera koji se jako dobro poznaju. Dok je Morinjo osvajao trofeje sa Interom, jedan od glavnih igrača bio je današnji trener Bolonje, Tijago Mota, i poštovanje između njih dvojice je veliko.

Što se tiče samih igara koje pružaju, one su dosta slabe.

Iako domaćin igra dobro tokom čitave sezone, zapao je u krizu i na poslednjih pet utakmice ne zna za pobedu. Upisao je tri remija i doživeo dva poraza.

''Crveno-plavi'' su trenutno deseti na tabeli sa 46 osvojenih bodova, a zanimljivo je da toliko poena ima i osmoplasirana Fiorentina, kao i dvanaetoplasirana Monca.

Sa druge strane, Morinjo je svoju četu fokusirao na Ligu Evrope u kojoj je u prvoj utakmici polufinala preko nedelje savladao Leverkuzen sa 1:0 i u Nemačku putuje sa zadovoljavajućom prednošću.

Zbog toga, a i zbog velikog broja povreda, Roma je pala na tabeli. Ne zna za pobedu četiri kola (dva remija i poraza) i trenutno je šesta na tabeli, ali ako bi danas slavila mogla bi da se popne na peto mesto na tabeli i smanji zaostatak za četvroplasiranim Laciom na samo četiri boda.

Na duelu ovih timova u prvoj polusezoni slavila je Roma sa 1:0.

Na polsednja četiri obračuna današnjih rivala ukupno su pala samo tri gola, i verujemo da će večerašnji meč imati sličnu sudbinu.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: X2&|0-1 (kvota 1,83)

Pogledajte više