''ROSONERI'' DOČEKUJU POŽELJNOG PROTIVNIKA: Gost spakovao kofere i polako se zaputio u Seriju B

V.M.

03. 05. 2023. u 10:08

MILAN dočekuje Kremoneze na ''San Siru'' od 21.00.

FOTO: Tanjug/AP

Domaćin se nalazi usred veoma zanimljive borbe za plasman u Ligu šampiona. Trenutno je peti na tabeli, ali ima isto bodova kao Roma i Inter koji zauzimaju mesto ispod, odnosno iznad njega. Trećeplasirani Juve im beži tri boda, dok ni Lacio nije daleko sa četiri poena prednosti u odnosu na pomenutu trojku. Iz prikrajka šansu vreba Atalanta sa 55 osvojenih bodova.

Milan je za vikend podelio bodove sa ''vučicom'' u Rimu. Roma je povela u sudijskoj nadoknadi preko Ejbrahama i delovalo je da će slaviti, ali Salemakers je 97. minutu izjednačio i doneo vredan bod svojoj ekipi. ''Rosonere'' za vikend očekuje susret sa Lacijom i ne bi smeli da kiksiraju protiv fenjeraša pred svojim navijačima ako žele da se bore za neko od prva četiri mesta na tabeli.

Sa druge strane, Kremoneze se ''povampirio'' sa dve vezane pobede sredinom aprila, ali nakon toga su usledili poraz od Udinezea i remi sa Veronom koji je verovatno i zapečatio sudbinu ''crveno-sivih''. Gost zauzima pretposlednju poziciju i Verona i Specija koji su iznad njega mu beže čak sedam bodova šest kola pre kraja i četa Davidea Balardinija će se po svemu sudeći ekspresno vratiti u Seriju B.

Na prvom ovosezonskom duelu viđena je podela bodova na stadionu ''Đovani Cini'', 0:0. Poslednji put na ''San Siru'' su se sastali davne 1996. kada je Milan dominantno slavio sa 7:1.

Verujemo u rutinski trijumf '''rosonera'' pred svojim navijačima.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj

novoj aplikaciji.

NAŠ TIP: 1&2-5 (kvota 1,83)

Pogledajte više