MIRNE MREŽE U LAZAREVCU: "Rudari" arhivirali poraz na Brdu

N.P.

02. 03. 2023. u 11:30

TIM Kolubare sastaje se sa Javorom iz Ivanjice u utakmici 24. kola nacionalnog šampionata.

FOTO: FK Crvena zvezda

Izabranici Veroljuba Dukanca ulaze u duel posle poraza od Čukaričkog u prošlom kolu 3:0. Ekipa sa Banovog Brda je povela u 60. minutu, kada je pogodio Tomović, samo 14 minuta kasnije golom Luke Stojanovića domaći su povećali svoju prednost. Konačan rezultat je postavio Đorđe Ivanović golom u 83. minutu meča. Kolubara se trenutno nalazi na devetom mestu na tabeli sa 26 bodova i gol-razlikom 18:41.

Fudbaleri Javora su proteklog vikenda izgubili na svom terenu od aktuelnog šampiona Crvene Zvezde 2:0. Prvi pogodak stigao je u 38. minutu na prilično neobičan način. Katai je želeo da šutira, a lopta na putu do gola pogodila Pešića u leđa, promenila pravac i prevarila golmana Manojlovića. Potvrda trijumfa stigla je preko Stefana Mitrovića u 56. minutu. Ovog puta Katai je imao jasnu nameru da asistira i tako sa dva uspešna dodavanja završio meč. Ivanjičani zauzimaju 11. poziciju u nacionalnom šampionatu uz 23 prikupljena boda.

U minulom  duelu između dva kluba popularni "rudari" su slavili minimalnim rezultatom. Obe ekipe ulaze u susret nakon poraza, verujemo da nas čeka tvrda i neizvesna utakmica u Lazarevcu sa malo golova.


NAŠ PREDLOG: UG 0-2 (kvota 1,67)

Pogledajte više