NA ''DENU'' SU I JAČI PADALI: Pepov učenik je napravio mašineriju!

V.M.

21. 02. 2023. u 09:19 >> 09:19

MILVOL dočekuje Barnli od 20:45.

Profimedia

Domaćin je u odličnoj formi, trenutno je sedmi na tabeli i bori se za plasman u plej-of za Premijer ligu. ''Klaretsi'' dominiraju prvenstvom čitave sezone, ubedljivo su prvi na tabeli i imaju čak plus 11 u odnosu na drugoplasirani Šefild junajted.

Milvol je na poslednjih pet ligaških duela ostvario tri pobede uz remi i poraz. Za vikend je u jako zanimljivoj utakmici na ''Denu'' savladao Šefild junajted sa 3:2. ''Lavovi'' igraju femonelano na svom terenu, neporaženi su kod kuće na poslednjih devet ligaških duela i biće orni da produže taj niz. Ekipa iz Pekama je u eliti poslednji puta igrala pre 33 godine i ima priliku da se nakon duže pauze vrati u Premijer ligu. Gari Rovet radi sjajan posao na klupi domaćina i zaslužuje pohvale koje dobija širom engleskih medija.

Barnli ne prestaje da melje, ubedljivo je prvi na tabeli i ekspresno će se vratiti u Premijer ligu iz koje je ispao prošle sezone. Na poslednjih pet ligaških susreta gost ima četiri pobede uz remi sa Votfordom. Pre par dana bio je bolji od Lutona rezultatom 0:1. Ekipu sa klupe predvodi bivši igrač Mančester sitija, Vensan Kompani. Belgijanac je napravio pravu fudbalsku silu u Čempionšipu koja je postigla čak 63 pogotka za sada i ubedljivo je najbolji napad lige. ''Klaretsi'' igraju sjajno na gostovanjima ove sezone i slavili su na poslednjih pet ligaških utakmica van ''Turf mura''.

Na obračunu ovih timova u prvoj polusezoni bez većih problema slavio je Barnli golovima Vitinja i Rodrigeza.

Domaćin će biti bez Barija. Benta, Emakua i Hačinsona na večerašnjem susretu.

Gost u London dolazi bez Vejera, Hardvud-Belisa i Džeja Rodrigeza, dok je pod znakom pitanja nastup Bensona.

Očekujemo jednu jako interesantnu utakmicu između dve ekipe koje su u formi. Biće zanimljivo videti da li će se prvo prekinuti niz nepopbedivosti Milvola kod kuće ili će Barnli doživeti poraz nakon dugo vremena u gostima. Verujemo da će oba tima biti jako motivisana i očekujemo da će postići barem po gol.

NAŠ TIP: GG (kvota 2,12)

Pogledajte više