SRPSKA ČETA NA "VRUĆEM" TERENU: Bivši Zvezdin špic konačno proradio

N.P.

19. 01. 2023. u 11:17

EKIPA Al Itihada dočekuje Al Fajhu u meču 14. kola elitnog ranga saudijskog fudbala.

FOTO: Fudbalski savez Saudijske Arabije

Domaćin je proteklog vikenda savladao na gostovanju Al Batin rezultatom 2:1. To je popularnim "tigrovima" ukupno osmi trijumf nakon 13 odigranih utakmica od početka sezone. Al Itihad je trenutno trećeplasirani tim sa 28 bodova, samo dva manje od lidera Al Nasra iz Rijada.

Ekipa Al Fajhe koju sa klupe predvodi srpski stručnjak Vuk Rašović i za koju nastupaju bivši fudbaleri Partizana i Crvene zvezde Vladimir Stojković i Milan Pavkov, neporažena je na prethodnih šest utakmica u svim takmičenjima.

"Narandžasti" su u svom poslednjem nastupu u šampionatu savladali Al Raed u pravoj goleadi 4:2. Treba napomenuti da je posle deset nastupa, svoj prvenac za Al Fajhu postigao bivši Zvezdin napadač u 43. minutu susreta. Gosti trenutno zauzimaju 12. poziciju u elitnog rangu saudijskog fudbala uz 15 sakupljenih bodova.

U minulom međusobnom duelu Al Itihad je izgubio minimalnim rezultatom. Domaćin je definitivno favorit pred svojim navijačima u Džedi, ali s obzirom na trenutnu formu, mi tipujemo da će ekipa Vuka Rašovića postići makar jedan gol na meču.


NAŠ PREDLOG: G 1+ (kvota 1,87)

Pogledajte više