''TRAKTORISTI'' SE BORE ZA AUTOMATSKU PROMOCIJU: ''Crveni đavoli'' su u padu forme

V.M.

02. 01. 2023. u 13:57 >> 13:57

DRUGOPLASIRANI Ipsvič gostuje Linkolnu u okviru Lige jedan od 16 časova.

Profimedia

Domaćin je trenutno 17. na tabeli sa 28 osvojenih bodova. Nalazi se u lošem ritmu jer je u prethodnih pet kola zabeležio samo jednu pobedu, a uz nju je doživeo dva poraza i upisao isto toliko remija. Pre nekoliko dana Linkoln je odigrao nerešeno sa Boltonom, 1:1. ''Crveni đavoli'' su i dalje neporaženi na svom terenu. Na 11 utakmica kod kuće odigrali su čak devet remija i ostvarili dva trijumfa.

Ipsvič se nalazi u borbi za plasman u Čempionšip. Trenutno je drugi na tabeli sa 49 osvojenih poena, što je sedam manje od prvoplasiranog Plimuta, ali je odigrao meč manje od lidera. U prethodnih pet susreta ostvario je dve pobede uz isto toliko remija i jedan poraz. Prošle nedelje je delovalo da će izgubiti na gostovanju Portsmutu, ali je Čaplin pogotkom u završnici doneo bod ''traktoristima''.

Ova dva tima su poptuno izjednačena u skorijoj istoriji međusobnih duela. Na proteklih pet utakmica viđene su po dve pobede na obe strane uz remi.

Linkoln je tvrd orah na svom terenu, Ipsvič je kvalitetnija ekipa i verujemo da neće izgubiti kao i da će biti golova na utakmici.

NAŠ TIP: X2&2+ (kvota 1,47)

Pogledajte više