ČETA SRPSKOG TRENERA ŽELI U LIGU ŠAMPIONA: Domaćin pobedom može do prvog mesta

V.M.

25. 12. 2022. u 10:08

AL Vahda dominira u duelima ovih ekipa.

FOTO: AP

Al Vahda je trenutno druga na tabeli sa 23 boda, dva manje od lidera prvenstva Al Ahlija koji svoj meč igra kasnije danas. Pobedom na ovoj utakmici domaćin će se barem na kratko popeti na čelo tabele. Ekipa iz Abu Dabija je u prethodnih pet kola ostvarila četiri pobede i remi, tako da je u veoma dobrom ritmu. Izabranici Manola Himeneza su na svom terenu osvojili 10 bodova na pet utakmica. Al Vahda je jedan od najboljih napada lige sa 25 datih golova u dosadašnjem toku takmičenja.

Adžman je takođe u dobroj formi i u prethodnih pet kola osvojio je 12 bodova. Ekipu sa klupe predvodi srpski stručnjak Goran Tufegdžić, koji dugi niz godina radi u Aziji i beleži solidne rezultate. Gost je čvrst defanzivno i primio je samo deset golova do sada, jedina ekipa koja je manje puta vadila loptu iz svoje mreže je Al Šardža.

Adžman je trenutno šesti, ali ima tri boda manje od današnjeg protivnika i Al Šardže koja se nalazi na mestima koja vode u kvalifikacije za azijsku Ligu šampiona i pobedom se može izjedačiti po broju poena sa njima.

U prethodnih pet susreta ovih ekipa Al Vahda je slavila u svih pet utakmica.

NAŠ TIP: GG (kvota 1,80)

Pogledajte više