"GRMLJAVINA" NA BALEARIMA: Srbin zaključava mrežu "pirata"

N.P.

28. 10. 2022. u 15:13 >> 15:13

FUDBALERI Espanjola gostuju Majorki u prvom meču 12. kola španske La lige.

Foto: Profimedia

Popularni "pirati" su u prošlom kolu ostvarili važnu pobedu na "Mestalji" protiv Valensije 2:1. Poveli su "slepi miševi" golom Edisona Kavanija iz penala u 52. minutu, da bi preokret i pobedu Majorki doneli pogocima Vedat Murići iz penala u 66. i Li Kang-In u 83. minutu susreta.

Predrag Rajković branio je ceo meč, dok je Matija Nastasić ušao u 76. minutu. Majorka je upisala treću pobedu u prvenstvu i nalazi se na 12. mestu na tabeli sa isto toliko osvojenih bodova.

Ekipa Espanjola je nakon minimalnog poraza na gostovanju Osasuni odigrala nerešeno u prošlom kolu sa Elčeom na domaćem terenu 2:2. Klub iz Barselone se nalazi na 14. mestu La lige, sa deset osvojenih bodova i gol-razlikom 14:19.

U minulom međusobnom duelu između dva kluba "pirati" su izgubili od "plavo-belih" 1:0. Očekuje nas novi neizvestan meč na Balearima, gde verujemo da će reprezentativac Srbije Predrag Rajković zaključati mrežu domaćina, ali opet predlažemo da budete oprezni i pokušate sa duplom šansom na Majorku, iz maksimum tri gola na utakmici.


NAŠ PREDLOG: 1X&0-3 (kvota 1,58)

Pogledajte više