CRVENI ALARM NA BLISKOM ISTOKU: Milan Pavkov nikako da proradi!

Novosti online 11. 10. 2022. u 09:42

ISTINI za volju, bivši fudbaler Crvene zvezde na svom kontu ima tri asistencije, ali od njega se očekuju golovi.

FOTO: FK Crvena zvezda

Srpska kolonija u Al Fejhi je u sve većim problemima. "Narandžasti" koje sa klupe predvodi Vuk Rašović, a na terenu glavnu reč vode Vladimir Stojković i Milan Pavkov, ne igraju u skladu sa očekivanjima.

Posti Al Fejha, posti i Milan Pavkov. Prošlogodišnji osvajač Kupa Saudijske Arabije veoma je neubedljiv od početka nove sezone, pošto posle šest kola nema nijednu pobedu. Na svom kontu ima dva remija i četiri poraza što je dovoljno za očajno pretposlednje mesto. 

Večeras će miljenik "severa" Pavkov imati novu šansu da se upiše u strelce, u goste stiže Al Etifak, koji je sakupio šest bodova, a u prošloj rundi je remizirao sa šampionom Al Hilalom bez golova. Istini za volju, bivši fudbaler Crvene zvezde na svom kontu ima tri asistencije, ali od njega se očekuju golovi. Uostalom, zbog toga je i doveden.

Al Fejha prošle sezone nije uspela da savlada popularne "vitezove iz Ad Dahne". Kod kuće su poraženi minimalnim rezultatom, dok je na terenu Al Itifaka bilo 1:1. Ipak, verujemo da srpska kolonija večeras od 19.30 može stići do prve pobede.

NAŠ TIP: 1X&0-3 (kvota 1,80)

Pogledajte više