HETAFE JE U KRIZI: "Žuta podmornica" može da ga prikuje za dno

M.T.

28. 08. 2022. u 11:26

Viljareal u predgrađu Madrida traži petu uzastopnu pobedu.

Foto: Profimedia

Dosadašnji tok sezone Hetafea i Viljareala se u potpunosti razlikuje, a teško će biti drugačije i posle današnjeg meča kada će "žuta podmornica" gostovati u predgrađu Madrida na stadionu ''Alfonso Perez'' u trećem kolu La Lige od 17.30.

Hetafe je vrlo loše startovao u španskom šampionatu pošto je doživeo poraze u prva dva kola od Đirona i Atletiko Madrida i na dnu je tabele. Bio je to samo nastavak lošeg pripremnog perioda u kojem Hetafe na startu uspeo da ostvari pobedu, da bi zatim usledile četiri utakmice u kojima je remi bio maksimum za tim trenera Kike Sančez Folresa.

Na drugoj strani je Viljareal kojem, makar na početku sezone, čini se zaista sve polazi za nogom. Oni tokom pripremnog perioda nisu pretrpeli poraz, a za sada je situacija ista i u zvaničnim utakmicama. Ekipa Unai Emerija od starta sezone ima četiri pobede, dve u La Ligi protiv Valjadolida i Atletiko Madrida, kao i dve u plej-ofu kvalifikacija za plasman u Ligu konferencija gde je u dvomeču savladan splitski Hajduk i protiv Hetafea će juriti peti trijumf u nizu.

Kada su povrede u pitanju, kadrovski problemi nešto više muče Hetafe u kojem ponovo neće biti Damijana Suareza zbog povrede, a verovatno ni Omara Alderete. Fabrisijo Angileri preskočiće utakmicu prtoiv Viljareala zbog crvenog kartona dobijenog prethodnog vikenda protiv Đirone.

U Viljarealu i dalje nema Alberta Morena zbog povrede kolena, dok će Hetafe najverovatnije preskočiti Holanđanin Arno Danjuma, kao i Manu Trigeros.

Osim forme, na strani Viljareala prtoiv Hetafea je i statistika kada su u pitanju međusobni susreti. ''Žuta podmornica'' je savladala Hetafe na sedam od poslednjih 10 mečeva, doživela samo dva poraza i jedna utakmica je završena nerešenim rezultatom. Viljareal je u seriji od šest uzastopnih trijumfa prtoiv Hetafea koji je poslednji put na svom stadionu protiv ''Žute podmornice'' uspeo da pobedi pre skoro pet godina.

Mnogo problema ima ekipe iz predgrađa Madrida i meč protiv Viljareala koji je u odličnoj formi nije mogao da dođe u gorem trenutku i zbog toga je ekipa Unai Emerija apsolutni favorti u ovoj utakmici.

Samo za čitaoce NovostiTip AdmiralBet je spremio specijalni paket dobrodošlice. Klikom na link OVDE ili na bilo koji od banera, registrujte se i uzmite 1000 Freebeta bez DEPOSITA. Uživajte u klađenju bez rizika, neka prvi put bude na nas! Da bi ste dobili Freebet morate verifikovati svoj nalog. 


Freebet se dodeljuje najkasnije sutradan do 12h i traje 72h od dodele!
REGISTRUJ SE!

NAŠ TIP: 2 (kvota 1,85)

Pogledajte više