LALAT ZAUSTAVLJA "DIZELKU": Radnički 1923 - Železničar

N.P.

29. 05. 2022. u 13:15

"CRVENI ĐAVOLI" dočekuju Pančevce u revanš meču baraža za plasman u Super ligu Srbije.

FOTO: M. Vukadinović

Izabranici Nenada Lalatovića su pružili odličnu partiju u prvom meču i prilično lako pobedili na stadionu Smedereva sa 3:1. Iskusni napadač Vojo Ubiparip je bio u glavnoj ulozi sa dva pogotka u prvom poluvremenu, da bi slag na tortu stavio Nedeljko Piščević. Utešni gol za Želju je iz penala postigao Petar Gigić u 79. minutu susreta. Kragujevčani nisu imali sreće da izbore direktno opstanak u najvišem rangu srpskog fudbala. Dva vezana poraza od Spartaka u Subotici (2:1), i kod kuće od "fenjeraša" Metalca (1:2), su ih primorali da svoju šansu traže kroz baraž. "Crveni đavoli" imaju priliku da danas popodne na "Čika Dači" ispune svoj cilj, nemaju problema sa povređenim igračima i očekujemo da će iskusna ekipa domaćina završiti uspešno svoji misiju pred krcatim tribinama.


"Dizelka" je pružila bledu partiju u prvom meču i ceh je platio trener Dragan Perišić. Ekspresno je smenjen i na njegovo mesto je došao doskorašnji šef stručnog štaba Bačke Igor Savić. Iako nije uspeo da nekadašnjeg superligaša ostavi u Prvoj ligi Srbije sa Pančevcima će pokušati da ostvari nemoguću misiju. Železničar ima vrlo ambicioznu upravu koja je dovela nekolicinu proverenih igrača, sezonu je završio sa četiri vezane pobede uz gol-razliku 8:1. 


Radnički je sigurno klub koji zaslužuje da se takmiči u Super ligi Srbije, gradska uprava je stala uz njega i svakako nas očekuje pravi spektakl. Savetujemo da odigrate čistog keca jer domaćin neće dozvoliti pred svojim navijačima da ispusti pozitivan rezultat iz prvog duela.


NAŠ PREDLOG: 1 (kvota 1,55)

Pogledajte više