SVE JE U RUKAMA "GRAĐANA": Siti dele tri pobede od nove titule

V.D.

11. 05. 2022. u 11:55

U zaostalom meču 33. kola Premijer lige večeras od 21.15 sastaju se Vulverhempton i Mančester siti

Foto: EPA-EFE/ANDREW YATES

Mančester siti je poražen u polufinalu Lige šampiona, ali "građani" imaju priliku da sezonu ipak završe u velikom stilu. Osvajanje titule u Premijer ligi je imerativ za izabranike Pepa Gvardiole. Na ruku im ide i kiks Liverpula u duelu sa Totenhemom.

Nakon sinoćne pobede nad Aston Vilom, Liverpul se izjednačio po broju bodova sa "građanima". Mančester siti drži sve u svojim rukama, imaju meč manje u odnosu na "redse" i tri pobede ih dele od nove titule.

Gostovanje na stadionu "Molinju" je šansa da ostvare novu pobedu i za korak se približe trofeju. "Vukovi" su u finišu sezone pali u formi.

FOTO: AP/Tanjug

Portugalski stručnjak Bruno Laže pokušava od svojih izabranika da izvuče maksimum. Nadaju se "vukovi" da bi mogli makar u Ligu konferencije, ali loša forma i serija poraza ih u tome sputavaju.

Mančester siti je u prošlom kolu ubedljivo pobedio Njukasl sa 5:0. Vulverhempton je golom u 97. minutu na "Stamford Bridžu" uspeo da osvoji bod u duelu sa aktuelnim prvakom Evrope i sveta.

Mančester siti ima najskuplji sastav u ligi i verujemo da u finišu sezone neće ispustiti prednost koju ima u odnosu na prvog pratioca Liverpul.

NAŠ TIP: 2&2+ (kvota 1,5)

Pogledajte više