PREDLOZI IZ LEDENIH DVORANA: Borbe za titulu i opstanak!

V.D.

25. 04. 2022. u 10:26

BLIŽI se kraj hokejaških takmičenja u Evropi, igraju se finalne utakmice u većini liga a "Tip" je za svoje čitaoce izdvojio nekoliko predloga

Foto: Profimedia

KLADNO - JIHLAVA 1 (kvota 1,45)

Danas od 18 časova nas očekuje peti meč plej-aut serije u kojoj se sastaju pretposlednji tim iz prve lige i drugoplasirana ekipa iz druge češke hokejaške lige. Prvoligaš Kladno vodi u seriji sa 3:1 i pobedom na svom ledu će okončati ovu seriju i time zadržati prvoligaški status. Domaćin je kvalitetniji tim i u njihovu pobedu ne sumnjamo. 

TAPARA - TPS Turku 1 (kvota 2,15)

CIRIH - CUG  0-5 (kvota 1,6)

Možda i poslednji meč finalne serije švajcarskog šampionata u kome domaći Cirih vodi sa 3:0 u seriji. Gosti iz Cuga koji su regularni deo lige završili na prvom mestu su bez poraza preskočili četvrtfinale i polufinale plej-ofa da bi totalno zakazali u prethodna tri meča sa trećeplasiranom ekipom iz regularnog dela. Prednost dajemo domaćoj ekipi s obzirom da su silno motivisani da pehar podignu baš pred svojim navijačima. Kvota na pobedu domaćina je sjajna 2,3 ali s obzirom na kvalitet gostiju nismo se usudili da prognoziramo čistog keca. Za nešto hrabrije predlažemo kombinaciju sa golovima 1&0-5 koja donosi sjajnu kvotu od 3,9.

Pogledajte više