SPREMA SE PAKAO ZA REAL: Sevilja na "Sančez Pishuanu" čeka Benzemu i Modrića

E.H.

17. 04. 2022. u 11:32

OČEKUJE nas rovovska bitka od prvog sudijskog zvižduka. Gosti iz Madrida imaju priliku da trijumfom steknu čak 15 bodova prednosti pred sam finiš prvenstva.

FOTO: AP/Tanjug

Jedan od najzanimljivijih duela današnjeg fudbalskog popodneva se igra na stadionu "Sančez Pishuan" gde će fudbaleri Sevilje ugostiti Real Madrid. Meč 32. kola La lige zakazan je za 21 čas.

Dosadašnji utisak o partijama Sevilje u najkvalitetnijem rangu španskog fudbala je svakako i više nego dobar, Andalužani se od početka sezone nalaze u samom vrhu prvenstva, nastup u Ligi šampiona je praktično obezbeđen, a upravo je to bio primarni cilj ekipe koju sa klupe predvodi Đulijen Lopategi.

FOTO: AP/Tanjug

 

Kraljevski klub sa druge strane, gura jako dobro što nam najbolje pokazuje trenutno prvo mesto na tabeli uz čak dvanaest bodova u odnosu na drugoplasiranu Barselonu i trećeplasiranu Sevilju, ali i plasman u polufinale Lige šampiona koji je izboren posle produžetka.

Ukoliko Real slavi na ovom duelu imaće čak petnaest bodova viška u odnosu na Andalužane, ali i na Barselonu koja svoj duel ovog kola igra u ponedeljak. Na kultnom stadionu možemo očekivati utakmicu sa malim brojem golova.

NAŠ TIP: 0-2 (kvota 1.85)

Pogledajte više