TRILING KEČEVA: Predlozi iz ledenih dvorana

V.D.

31. 03. 2022. u 11:38

U prognozama češkog plej-ofa tokom prethodne dve nedelje smo imali stoprocentni učinak i pogođene visoke kvote (2,6 i 2,95) , sada za naše čitaoce prognoziramo mečeve iz Skandinavije

Foto: EPA-EFE

ROGLE - OSKARSHAMN 1 (kvota 1,5)

Domaća ekipa je suvereno vladala ligaškim delom takmičenja i osvojila prvu poziciju pred plej-of. Rogle u prvi meč 1/4 finala ulazi odmorniji s obzirom da se direktno plasirao u ovu rundu takmičenja dok su gosti koji su ligaški deo sezone završili na devetom mestu slavili u 1/8 finala protiv osmoplasiranog Leksandsa sa 2:1 u seriji. Ovde smatramo da je kec gotovo siguran s obzirom da gosti nisu uspeli da pobede Rogle u prethodnih 13 utakmica.

JURGORDEN - TIMRA W1 (kvota 1,67)

Ovo je jedna od najgorih sezona za najtrofejniji švedski hokejaški klub. Jurgorden je bio čak 16 puta šampion države a sada se bori za goli život i opstanak u eliti. Gostujuća ekipa trenutno vodi u seriji sa 2-0.  Smatramo da se domaći hokejaši neće tako lako predati i da će slaviti na ovom meču. Domaćin je u ligaškom delu zauzeo 13. a gost 14. poziciju. Trenutni međusobni skor u ovoj sezoni je 3:3. Kvota na keca je 2,15 ali mi smo se odlučili za sigurniju varijantu sa pobedom domaćina uključujući i produžetke i eventualne penale.

TAPARA - LUKO 1 (kvota 1,85)

U trećem meču 1/4 finalne serije finskog plej-ofa prvoplasirana ekipa iz regularnog dela sezone dočekuje desetoplasirani tim. Trenutni skor u seriji je 1:1. Domaća ekipa je u 1/8 finala bila slobodna dok su gosti iz Raume izbacili sedmoplasiranu Hamenlinu. Najtrofejnija ekipa finske lige je favorit na ovom meču kao i u ovoj seriji iako je gost aktuelni prvak ove zemlje ali ove sezone igra nešto slabije. Trenutni međusobni skor u ovoj sezoni je 3:3 ali mi prednost dajemo domaćoj ekipi. 

Pogledajte više