OSVETA "GRAĐANA": Kristal Palas - Mančester Siti

V.D.

14. 03. 2022. u 08:24

U poslednjoj utakmici 29. kola Premijer lige gosti iz Mančestera će po svaku cenu hteti da se osvete londonskom timu za poraz iz prvog dela sezone

FOTO: AP/Tanjug

Liverpul je pobedio na gostovanju Brajton i prišao na tri boda zaostatka.

"Građani" ne mogu sebi da dozvole još jedan kiks, onaj protiv Totenhema ih je već skupo koštao. Mančester Siti je najuspešniji tim u gostima. Sa samo osam primljenih golova na četrnaest mečeva. Tim Pepa Gvardiole sa punim prvom važi za favorita na svakom gostovanju pa tako i danas.

Kristal Palas je na početku sezone pobedio Mančester Siti. Patrik Vijera uspeo je svom iskusnijem i uspešnijem kolegi da nanese poraz. Pep će želeti fudbalsku osvetu u to ne sumnjamo. Orlovi su neporaženi već pet utakmica.

Pobeda nad Vulverhemptonom i to na teškom gostovanju ekipi iz Londona dodatno je podigla samopouzdanje pred gostovanje aktuelnog šampiona i trenutnog lidera na tabeli.

Kristal Palas odavno nema velikih ambicija, timu iz Londona opstanak predstavlja uspeh a on je obezbeđen. Mančester Siti želi još jednu titulu. Šampioni moraju da pobeđuju i na teškim utakmicama.

NAŠ TIP: 2 (kvota 1,35)

Pogledajte više