SPEKTAKL NA BERNABEU: Real Madrid - PSŽ

V.D.

09. 03. 2022. u 08:48

VEČERAS nas očekuje "drugo poluvreme" derbija 1/8 finale Lige šampiona u kome u glavni grad Španije stiže tim prepun megazvezda.

Foto Tanjug/AP

Oba tima se nalaze na prvom mestu na tabeli u domaćim šampionatima i sa sigurnošću ih možemo proglasiti novim šampionima La Lige i Lige 1.

Real Madrid je najtrofejniji tim u Ligi šampiona, dok "Ušati trofej" koji fali u vitrinama kluba iz prestonice Francuske, vlasnicima iz Katara predstavlja pravu opsesiju. Ogroman novac su potrošili i još uvek nisu uspeli da pokore Evropu.

Parižani u Madrid dolaze sa pobedom od samo jednog gola razlike. Premalo da bi mogli da se opuste. Svi u taboru francuskog kluba su svesni da ih čeka još puno posla. Karlo Ančeloti je već sa Realom osvojio Ligu šampiona, za razliku od Poketina koji nema mnogo iskustva u takmičenju najvećeg ranga evropskog fudbala.

Foto: EPA

Kazemiro će meč propustiti zbog parnih kartona i to će biti jedan od problema za Madriđane, jer su Kros i Valverde zbog povreda neizvesni za ovaj meč. Prva utakmica je bila neizvesna i rešena je golom u poslednjem minutu. U revanšu očekuje nas potpuno drugačiji meč iz razloga jer će Real Madrid morati da juri pobedu. Parižanima odgovara nerešeni rezultat. Obe ekipe u svojim redovima imaju velike fudbalske majstore, tako da taktici i kalkulaciji nije mesto na ovom meču. 

NAŠ TIP: GG (kvota 1,53)

Pogledajte više