FANTAZI TIKET: Tri asa donose lepu kvotu

V.D.

08. 02. 2022. u 11:37 >> 12:31

PRED nama je 24. kolo Engleske Premijer Lige ali ovoga puta iz naše redakcije stižu malo drugačiji predlozi za tiket.

FOTO: AP

Prvi put iz redakcije "Tipa" stiže predlog za klađenje na najpopularniju menadžersku igricu na svetu "Fantasy Premier League".

Predlozi za ovo kolo su:

1. Kevin De Brujne (+ 6,5 poena, kvota 1,95) - sjajni belgijanac se nalazi u jako dobroj formi a u prilog mu idu i slabi rezultati Brentforda koji je nakon solidnog početka u Premijer Ligi počeo da "tone". 

Foto: Profimedia

 

2. Hari Kejn (+5,5 poena, kvota 1,65) - najskuplji engleski napadač se u meču FA Kupa protiv Brajtona dva puta upisao u listu strelaca čime je najavio bolju formu kakva se od njega očekuje. Sautempton je u dobroj formi i u prošlom kolu je ostao neporažen od lidera Mančester Sitija ali ne sumnjamo da će primiti bar jedan gol od "Pevaca" uz nadu da će Kejn bar jednom zatresti mrežu.

Foto: N. Paraušić

 

3. Džared Boven (+6,5, kvota 2,6) - najveća kvota i najhrabriji predlog ali Boven je igrač koji igra u životnoj formi u poslednja dva meseca i jedan je od najkorisnijih ako ne i najkorisniji fudbaler engleskog šampionata trenutno. "Čekićarima" u goste dolazi Votford koji se nalazi u slaboj formi i ne sumnjamo da će Boven zablistati na ovom meču.

Foto: Profimedia

 

Ukupna kvota na ova tri plusa na zadate granice je 8,37.

Pogledajte više