MEČ SA DVE OŠTRICE: Junajted protiv Jang Bojsa, "dva sveta različita" koji prizivaju golove

N.P.

08. 12. 2021. u 12:32

Mančester junajted je već prošao u osminu finala Lige šampiona kao pobednici Grupe F, dok Jang Bojsi i dalje imaju šansu da budu treći, ali moraju da pobede Crvene đavole, a nadaju da će Atalanta izgubiti od Viljareala.

foto: AP

Ralf Rangnik je imao uspešan derbi za vikend, pobedio je kod kuće ekipu Kristal Palasa sa 1:0, i pogurao tim na šestu poziciju na tabeli, sada su na samo tri boda od vodeće četvorke.

Dvadesetostruki šampion Engleske će se suočiti sa Norvič sitijem i Brentfordom u gostima u naredne dve prvenstvene utakmice, a Nemac će imati taj luksuz da odmori neke igrače za večerašnji duel protiv švajcarskog tima.

Ekipa Davida Vagnera izgubila je dve od poslednje tri prvenstvene utakmice, uključujući i poraz od Serveta sa 2:1, u subotu, zbog čega su ostali na četvrtoj poziciji u Super ligi.

Žuto-crni ipak znaju šta je potrebno da bi se pobedio Mančester junajted, pošto su u prošlom duelu, posle preokreta došli do pobede 2:1, u Bernu 14. septembra.

Domaćini ne mogu da računaju na povređene Rafaela Varana i Pola Pogbu, svakako će izaći u kombinovanom sastavu, ali očekujemo da će u veznom redu kao kapiten zaigrati Nemanja Matić.

 Nemanja Matić foto ap

U gostujućoj ekipi neće biti Felika Mambimbija i Cedric Zesigera zbog povreda, ali se u   tim vraća levi bek Džordan Lefort.


Predlažemo da odigrate D 2+ (domaćin postiže minimum dva gola na utakmici). 
Kvota 1,40.

Pogledajte više