MILOŠ STANIMIROVIĆ: Panatinaikosu bolje sa Terimom

Ž. U.

03. 01. 2024. u 09:41

Menadžer iz Atine o mečevima 16. kola najkvalitetnije lige Grčke koji se igraju u sredu

Foto: Profimedia

SREDA, 03.01.2024:

15.00 ASTERAS – ARIS  1X

Naš trener Milan Rastavac je od Asterasa stvorio snažnu ekipu. Tim koji je prethodnih sezona bio na ivici egzistencije i neretko do poslednjeg kola strepeo da ne ispadne, u ovoj je mnogo napredovao. Naravno, nije još dostigao nivo da preti vodećima, ali je spreman da kod kuće otkine bodove Arisu.

16.00 LAMIJA – OLIMPIJAKOS    2

Lamija ni na svom stadionu ne može da se meri sa Olimpijakosom, razlika u klasi je velika. Gosti iz Pireja su u poslednje četiri godine na ovom gostovanju imali maksimalni učinak, tri nova boda dobro će im doći u žestokoj borbi za titulu.

18.00 AEK – VOLOS       1

AEK je još jedan od favorita kome su neuspesi na međunarodnoj sceni doneli glavobolju i krizu preneli na prvenstvo. Posle poraza od Ajaksa u Ligi Evrope , žuto-crni su kiksnuli na dva vezana meča u domaćoj ligi. Sada kod kuće moraju da pobede Volos kako znaju i umeju.

19.00 FIKS PAOK – OFI  1&2+

PAOK je u prvenstvu, kupu i Evropi vezao osam pobeda. Da bi zadržao lidersku poziciju na tabeli, potrebno je da tom nizu pridoda i Ofijev skalp.  

20.00 FIKS PANATINAIKOS – JANjINA      1

Panatinaikos je zbog loših rezultata  odlučio da posle tri sezone prekine saradnju sa našim stručnjakom Ivanom Jovanovićem. Zamenio ga je Turčin Fatih Terim, među fudbalerima i trenerima veoma cenjeno ime. Od takvog iskusnog znalca očekuje se podigne ekipu već na debiju sa Janjinom.

POGLEDAJTE TREĆU EPIZODU EMISIJE "KLADIONIČARSKE PRIČE"

Pogledajte više